Ildefons Magrans substitueix Josep Maria Trull com a president de l´atletisme del GEiEG

0
1144

La secció d´atletisme del GEiEG tindrà, a partir de la propera temporada, un nou president. El nou responsable de la secció que més èxits esportius dóna a l´entitat grupista és Ildefons Magrans, que substitueix en el càrrec Josep Maria Trull, que era president de la secció des de l´octubre del 1998. Ildefons Magrans, de 60 anys, és el pare de l´atleta internacional Marc Magrans, i fins ara no havia participat mai en la gestió de la secció. Segons va explicar ahir ell mateix, la seva intenció és «animar» els atletes i demostrar-los que l´esforç que fan «val la pena». «En els últims anys s´han aconseguit molts èxits, fins i tot en l´àmbit internacional, i mirarem si encara podem millorar aquesta situació», va explicar el nou president de la secció, que «debutarà» oficialment en el seu nou càrrec en la presentació que farà el GEiEG dels equips de totes les seves seccions el proper 5 d´octubre. Tot i que Josep Maria Trull deixa la presidència, tant ell com la resta de membres de la junta continuaran col·laborant amb el nou president. Magrans vol que Josep Lluís Lucero sigui el director tècnic de la secció i que la seva mà dreta sigui David Fajula. Magrans també reconeix que vol aconseguir algunes ajudes econòmiques per poder ajudar els millors atletes del club. «L´atletisme és un esport molt mal pagat, vagis on vagis», reconeix Magrans.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.