Cornellà – XXI Cursa popular

0
2991

El 7 d´octubre és la cita dels amants de l´esport a Cornellà per llançar-se al carrer i recórrer tota la ciutat participant en la 21a edició de la cursa popular. La sortida és a les 10 hores, des de la plaça de Catalunya. Hi ha la possiblitat d´inscriure´s a 21 categories diferents, des de prebenjamins (nascuts l´any 1993 i posteriors) fins a veterans. Els més petits fan un recorregut més curt, però a partir de júniors, la cursa seguirà un circuit de 10 quilòmetres que pràcticament travessa tot Cornellà. Les inscripcions s´han de formalitzar al Departament d´Esports de l´Ajuntament de Cornellà (carretera d´Esplugues núm. 43), al Club Cornellà Atlètic (Estadi Municipal de Cornellà) o a la Federació Catalana d´Atletisme.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.