Cornellà – XXI Cursa popular

0
3567

El 7 d´octubre és la cita dels amants de l´esport a Cornellà per llançar-se al carrer i recórrer tota la ciutat participant en la 21a edició de la cursa popular. La sortida és a les 10 hores, des de la plaça de Catalunya. Hi ha la possiblitat d´inscriure´s a 21 categories diferents, des de prebenjamins (nascuts l´any 1993 i posteriors) fins a veterans. Els més petits fan un recorregut més curt, però a partir de júniors, la cursa seguirà un circuit de 10 quilòmetres que pràcticament travessa tot Cornellà. Les inscripcions s´han de formalitzar al Departament d´Esports de l´Ajuntament de Cornellà (carretera d´Esplugues núm. 43), al Club Cornellà Atlètic (Estadi Municipal de Cornellà) o a la Federació Catalana d´Atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.