El GP de la Selva de cros passa a ser el circuit gironí i s´amplia a onze proves

0
1058

El tradicional Gran Premi de la Selva de cros passarà a ser aquest any el circuit gironí de cros, que s´havia deixat de fer les últimes temporades. El Consell Esportiu de la Selva i els clubs gironins han aconseguit programar fins a onze proves, xifra que suposa un nou rècord per a les comarques gironines. A més, s´incorporen noves localitats al circuit, com ara Salt, Banyoles i Blanes. L´altra gran novetat és que el tradicional cros de Santa Coloma de Farners no obrirà aquest any el calendari, que s´avançarà al 4 de novembre amb un cros a Riudellots de la Selva. Després que els clubs s´hagin reunit el calendari del nou circuit gironí queda de la manera següent: Riudellots (4 de novembre), Santa Coloma (11 de novembre), Sant Hilari (18 de novembre), Vidreres (25 de novembre), Girona (2 de desembre), Amer (9 de desembre), Caldes (16 de desembre), Banyoles (13 de gener), Salt (20 de gener), Vall de Bianya (27 de gener) i Blanes (3 de febrer). El cros d´Amer podria canviar de data. També hi ha la possibilitat que Santa Coloma sigui escenari del campionat de Catalunya de cros del 2002, però la federació catalana encara no ha decidit la seu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.