L´olímpic Eliseo Martín guanya a Almacelles

0
859

L´olímpic Eliseo Martín, amb un temps de 4 minuts i 23 segons, va ocupar l´esglaó més alt del podi a la Segona Milla Urbana Vila d´Almacelles, que va reunir 500 persones per presenciar la prova. Pol Guillem va ser segon i Mustafà Alí, tercer, en categoria sènior. El lleidatà Francesc Bonet, del FC Barcelona, va aconseguir la vuitena plaça en categoria sènior, en què el millor local va ser Jordi Reñé, amb un temps de gairabé cinc minuts. D´altra banda, en les fèmines va guanyar Silvia Montañé, del FC Barcelona, davant de Judith Pla, de l´Integra 2, i Rosa Morató, del Joventut Atlètica Sabadell. Les lleidatanes Bonet, Rosell, Ledesma i García, natural d´Almacelles, van ser quarta, cinquena, sisena i setena, respectivament. Article extret de ´Diari Segre´.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.