Eliseo Martín correrà a Almacelles

0
963

“L´atleta de Montsó Eliseo Martín, diploma olímpic als Jocs de Sydney i finalista als recents Mundials d´Edmonton, serà la principal atracció de la segona edició de la Milla Urbana Vila d´Almacelles, que es disputarà aquest próxim dissabte. Així mateix, hi participarà Mustafà Alí, guanyador dos anys de la Milla de Tremp i de la mitja marató Ciutat de Lleida; el lleidatà Francesc Bonet (FC Barcelona), i el local Jordi Reñé CA Almacelles), quart al Campionat d´Espanya de duatló. Pel que fa a la participació femenina, destaca la presència de Judith Pla, que ve de competir als Jocs del Mediterrani; Rosa Morató (JA Sabadell), vuitena classificada a la prova de 1.500 metres del Campionat d´Espanya; i la lleidatana Laura Rosell (Fila), campiona de Catalunya de mitja marató i vencedora de la Cursa de la Mercè 2000. Article extret de ´Diari Segre´”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.