Eliseo Martín correrà a Almacelles

0
1275

“L´atleta de Montsó Eliseo Martín, diploma olímpic als Jocs de Sydney i finalista als recents Mundials d´Edmonton, serà la principal atracció de la segona edició de la Milla Urbana Vila d´Almacelles, que es disputarà aquest próxim dissabte. Així mateix, hi participarà Mustafà Alí, guanyador dos anys de la Milla de Tremp i de la mitja marató Ciutat de Lleida; el lleidatà Francesc Bonet (FC Barcelona), i el local Jordi Reñé CA Almacelles), quart al Campionat d´Espanya de duatló. Pel que fa a la participació femenina, destaca la presència de Judith Pla, que ve de competir als Jocs del Mediterrani; Rosa Morató (JA Sabadell), vuitena classificada a la prova de 1.500 metres del Campionat d´Espanya; i la lleidatana Laura Rosell (Fila), campiona de Catalunya de mitja marató i vencedora de la Cursa de la Mercè 2000. Article extret de ´Diari Segre´”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.