Catalunya tercera en els Quatre Motors per a Europa

0
378

“Aquest cap de setmana s’ha celebrat el quadrangular internacional júnior “Quatre Motors per a Europa” a Friedrichshafen, Alemanya, la Selecció Catalana s’ha classificat en tercer lloc tant en la categoria masculina com en la femenina, el triomf ha estat per l’equip de Baden-Würtemberg (Alemanya) que ha guanyat en les dues categories. L’equip català ha obtingut dues victòries individuals a càrrec de Beatriu Pascual en els 5.000 metres marxa, i Albert Ramírez en els 3.000 metres llisos. Destaquen també els segons llocs de Lemen Fatty en salt d’alçada i triple salt, Oriol Cascallo en els 3.000 metres obstacles amb millor marca personal, Dani Pérez en llargada, Eloi Rovira en llançament de pes, i les noies que han obtingut el segon lloc són Judit Barberà en els 800 metres, Marta Masferrer en 400 metres tanques, Flor Fatty en pes, Marta Alonso en javelina i el relleu llarg de 4X400 format per Juncà, Castelló, Casimiro i Barberà. Resultats Homes 1º Baden-Würtemberg (Alemanya) 216 punts 2º Rhône-Alpes (França ) 188 3º Catalunya 150 4º Llombardia (Itàlia) 131 Dones 1º Baden-Würtemberg 236 2º Rhône-Alpes 165 3º Catalunya 135 4º Llombardia 108 “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.