Catalunya tercera en els Quatre Motors per a Europa

0
561

“Aquest cap de setmana s’ha celebrat el quadrangular internacional júnior “Quatre Motors per a Europa” a Friedrichshafen, Alemanya, la Selecció Catalana s’ha classificat en tercer lloc tant en la categoria masculina com en la femenina, el triomf ha estat per l’equip de Baden-Würtemberg (Alemanya) que ha guanyat en les dues categories. L’equip català ha obtingut dues victòries individuals a càrrec de Beatriu Pascual en els 5.000 metres marxa, i Albert Ramírez en els 3.000 metres llisos. Destaquen també els segons llocs de Lemen Fatty en salt d’alçada i triple salt, Oriol Cascallo en els 3.000 metres obstacles amb millor marca personal, Dani Pérez en llargada, Eloi Rovira en llançament de pes, i les noies que han obtingut el segon lloc són Judit Barberà en els 800 metres, Marta Masferrer en 400 metres tanques, Flor Fatty en pes, Marta Alonso en javelina i el relleu llarg de 4X400 format per Juncà, Castelló, Casimiro i Barberà. Resultats Homes 1º Baden-Würtemberg (Alemanya) 216 punts 2º Rhône-Alpes (França ) 188 3º Catalunya 150 4º Llombardia (Itàlia) 131 Dones 1º Baden-Würtemberg 236 2º Rhône-Alpes 165 3º Catalunya 135 4º Llombardia 108 “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.