La Federació Algeriana declara innocent Ali Saidi-Sief, que havia donat positiu per nandrolona a Edmonton

0
558

L´atleta algerià Ali Saidi Sief, que va donar positiu per nandrolona en un control antidopatge durant el Campionat del Món d´atletisme a Edmonton (Canadà), ha estat declarat innocent després de conèixer-se les anàlisis efectuades per un laboratori de Colònia (Alemanya), ha afirmat avui el president de la Federació Algeriana d´Atletisme (FAA), Kamel Megnounif. Megnounif ha precisat que aquest laboratori va provar que la nandrolona formava part d´un medicament, el Peruvat, indicat com a complement alimentari pel seu metge, que ignorava que aquest producte contenia nandrolona, ja que aquesta substància no estava indicada en la seva composició. El laboratori de Colònia va comprar en una farmàcia el mateix producte que havia consumit Saidi Sief i ha detectat en ell restes de nandrolona, provant així ´la bona fe´ de l´atleta, ha afegit Megnounif, que ha afegit que la FAA i l´atleta mediten ara denunciar al fabricant de Peruvat. ´Després de l´obtenció d´aquests resultats, ara ens queda arreglar la part administrativa´ i presentar un dossier davant la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF), la qual haurà de pronunciar-se el 8 de novembre´, ha afirmat Megnounif. Ali Saidi Sief, de 23 anys, havia obtingut la segona plaça en els 5.000 m del Mundial d´Edmonton.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.