Blanco fa una volta final magnífica i obté la medalla de plata a Tunis

0
352

“Josep Lluís Blanco va tornar a demostrar que és un atleta fiable en la competició internacional i va aconseguir la medalla de plata en la cursa dels 3000 m obstacles dels Jocs del Mediterrani, L´atleta de Lloret només va ser superat pel seu company en la selecció i un dels seus grans rivals aquest any, Antonio Jiménez, que va obtenir el títol amb una marca discreta (8:31,31). Blanco, gràcies al seu bon final, va poder remuntar en l´última volta del cinquè al segon lloc i va completar la distància en 8:34.94. Tots els altres favorits van fallar i el bronze va ser per a l´algerià Laid Bessou (8:35.32). Josep Lluís Blanco, quan va aconseguir la victòria en els Jocs Iberoamericans. Foto: EFE. El recordista mundial Brahim Boulami va escalfar-se al matí i semblava que sortiria, però a última hora va canviar d´idea i va ser baixa. Això deixava el seu compatriota Elarbi Khattabi com a gran favorit, i el marroquí va fer honor a la seva fama i va atacar de sortida, portant els atletes a un ritme molt ràpid (3:02 en el primer quilòmetre). «El cert és que a mitja cursa m´he adormit una mica i se m´han escapat Jiménez, Khattabi, els dos algerians i un atleta de Tunísia; això m´ha obligat en els últims 300 m a fer un gran esforç per remuntar i arribar fins al segon lloc», va explicar després del seu èxit l´atleta selvatà, que va fer la volta d´honor a l´estadi acompanyat del campió, Jiménez. Blanco també va avançar que dóna per acabada la temporada de pista, però que disputarà algunes curses urbanes, com ara una milla a Ourense diumenge que ve. El primer i el segon llocs de Jiménez i Blanco en els Jocs del Mediterrani confirmen l´atletisme estatal com la potència més emergen! t en la prova dels 3.000 m obstacles, en què aquesta temporada també han destacat Martín Berlanas i Eliseo Martín. Magrans, quart En la jornada d´ahir Marc Magrans va completar el decatló i es va quedar a un pas del podi. Finalment, va pujar del sisè al quart lloc (7.459 punts). El títol va ser per al grec Prodromos Korzizoglou (7.773). La jornada va donar altres medalles per a l´atletisme estatal en aquests jocs. José Alejandro Cambil va ser el segon en els 20 quilòmetres marxa; Mario Pestano i David Martínez van quedar, respectivament, segon i tercer en el llançament de disc, i Martina de la Puente, tercera en el llançament de pes. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.