Blanco fa una volta final magnífica i obté la medalla de plata a Tunis

0
574

“Josep Lluís Blanco va tornar a demostrar que és un atleta fiable en la competició internacional i va aconseguir la medalla de plata en la cursa dels 3000 m obstacles dels Jocs del Mediterrani, L´atleta de Lloret només va ser superat pel seu company en la selecció i un dels seus grans rivals aquest any, Antonio Jiménez, que va obtenir el títol amb una marca discreta (8:31,31). Blanco, gràcies al seu bon final, va poder remuntar en l´última volta del cinquè al segon lloc i va completar la distància en 8:34.94. Tots els altres favorits van fallar i el bronze va ser per a l´algerià Laid Bessou (8:35.32). Josep Lluís Blanco, quan va aconseguir la victòria en els Jocs Iberoamericans. Foto: EFE. El recordista mundial Brahim Boulami va escalfar-se al matí i semblava que sortiria, però a última hora va canviar d´idea i va ser baixa. Això deixava el seu compatriota Elarbi Khattabi com a gran favorit, i el marroquí va fer honor a la seva fama i va atacar de sortida, portant els atletes a un ritme molt ràpid (3:02 en el primer quilòmetre). «El cert és que a mitja cursa m´he adormit una mica i se m´han escapat Jiménez, Khattabi, els dos algerians i un atleta de Tunísia; això m´ha obligat en els últims 300 m a fer un gran esforç per remuntar i arribar fins al segon lloc», va explicar després del seu èxit l´atleta selvatà, que va fer la volta d´honor a l´estadi acompanyat del campió, Jiménez. Blanco també va avançar que dóna per acabada la temporada de pista, però que disputarà algunes curses urbanes, com ara una milla a Ourense diumenge que ve. El primer i el segon llocs de Jiménez i Blanco en els Jocs del Mediterrani confirmen l´atletisme estatal com la potència més emergen! t en la prova dels 3.000 m obstacles, en què aquesta temporada també han destacat Martín Berlanas i Eliseo Martín. Magrans, quart En la jornada d´ahir Marc Magrans va completar el decatló i es va quedar a un pas del podi. Finalment, va pujar del sisè al quart lloc (7.459 punts). El títol va ser per al grec Prodromos Korzizoglou (7.773). La jornada va donar altres medalles per a l´atletisme estatal en aquests jocs. José Alejandro Cambil va ser el segon en els 20 quilòmetres marxa; Mario Pestano i David Martínez van quedar, respectivament, segon i tercer en el llançament de disc, i Martina de la Puente, tercera en el llançament de pes. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.