4 MOTORS PER A EUROPA

0
364

“El proper cap de setmana, 15 i 16 de setembre, es celebrarà el quadrangular internacional júnior de “Quatre Motors per a Europa” que es realitzarà a Friedrichschafen, Alemanya. Aquesta serà l’edició número onze d’una competició ja tradicional dintre del calendari atlètic català que es celebra des de l’any 1991. Enfronta a la selecció catalana amb els combinats de Baden-Würtemberg (Alemanya), Rhône-Alpes (França ) i Llombardia (Itàlia). La modalitat de competició serà la suma de les puntuacions per llocs en les competicions individuals que es reflectiran en tres classificacions: masculina, femenina i total. La passada edició es va celebrar a Girona el mes de setembre de l’any passat, on la selecció catalana va obtenir una magnífica classificació, guanyant en categoria masculina, tercer en la femenina i el segon lloc en la puntuació conjunta. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.