4 MOTORS PER A EUROPA

0
511

“El proper cap de setmana, 15 i 16 de setembre, es celebrarà el quadrangular internacional júnior de “Quatre Motors per a Europa” que es realitzarà a Friedrichschafen, Alemanya. Aquesta serà l’edició número onze d’una competició ja tradicional dintre del calendari atlètic català que es celebra des de l’any 1991. Enfronta a la selecció catalana amb els combinats de Baden-Würtemberg (Alemanya), Rhône-Alpes (França ) i Llombardia (Itàlia). La modalitat de competició serà la suma de les puntuacions per llocs en les competicions individuals que es reflectiran en tres classificacions: masculina, femenina i total. La passada edició es va celebrar a Girona el mes de setembre de l’any passat, on la selecció catalana va obtenir una magnífica classificació, guanyant en categoria masculina, tercer en la femenina i el segon lloc en la puntuació conjunta. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.