Juan Luis Pérez i Laura Rosell, vencedors absoluts en la Milla de Tremp

0
1104

Juan Luis Pérez i Laura Rosell van ser els vencedors en categoria sénior masculina i femenina, respectivament, de la dotzena edició de la Milla Urbana de Tremp, que es va disputar ahir a la capital del Pallars Jussà amb la participació de 98 corredors. La cursa, organitzada pel Patronat Municipal d´Esports i el Club Atletisme Joncar, va tindre com a escenari la rambla Doctor Pearson i hi va haver un total de cinc categories. En una final molt ajustada, l´atleta del Fila Domingo Catalán, el lleidatà Juan Luis Pérez, es va imposar en la prova sènior, seguit del marroquí Ali Mustafà i el britànic Gregory Godwin. Pel que fa a les fèmines, la vencedora va ser la lleidatana Laura Rosell, del Fila Domingo Catalán, que va avantatjar Mari Cruz Palacín a la línia de meta. D´altra banda, en la categoría juvenil, Natalia Quero va ser l´única representant femenina. En homes, Albert Camarasa, Ferran Bastida i Gerard Nus van ocupar tres primeres places. En infantil, Marta Nus va guanyar en fèmines, i el vencedor en categoria masculina va ser Marc Agraz. En alevins, van vèncer Engi Sanen en homes i Noemí Aumedes en dones. Finalment, en benjamins van guanyar Ramon Pujol, en categoria masculina i Clara Jalabert, en femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.