Juan Luis Perez i Laura Rosell guanyan a Térmens.

0
904

Aquest matí ha tingut lloc a la Vila de Térmens, la Cursa de la Diada, amb un gran nombre d´inscrits i una perfecta organització, sempre pensant en promocionar aquest esport des de les categories inferiors. A la cursa absoluta han resultat guanyadors Juan Luis Pérez, seguit de Ramon Antolín. A la categoria femenina la guanyadora ha estat l´atleta Laura Rosell, seguida de Imma Xipell,atleta que tornava avui a córrer després d´uns anys. Podeu consultar les classificacions, fent un click a l´enunciat de la noticia.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.