Ramon Antolin torna a guanyar

0
1241

Dissabte a les 18:00 h, va tindra lloc a Raimat la 1a Cursa Atlètica Vinyaraimat, amb una assistència important de corredors a les categories inferiors. La cursa constava de dues proves una de 3 km i l´altra de 6 km. A la cursa de 3 km, categoria masculina van arrivar primers, Marc Agraz seguit de Juanjo Soto i en tercer lloc Marc Martínez. En categoria femenina va dominar la prova l´atleta Judit Sanjuan, seguida de Gloria Vicens i en tercer lloc Minerva Carceller. A la cursa de 6 km, categoria masculina el clar guanyador va estar Ramon Antolin, en segon lloc Josep M Molet i en tercera posició va entrar en Steven Sharp. Pel que fa a la categoria femenina Ma. Cruz Palacin i Ma. del Mar Palacin, van estar primera i segona respectivament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.