Juan ramón Muñoz s´imposa en la Cursa Atlètica d´Aitona

0
1022

L´atleta lleidatà Juan Ramón Muñoz (Fila) es va adjudicar la Cursa d´Aitona al quedar davant del seu company d´equip Benito Ojeda i de Mustafà Ali, del Carrefour Lleida, que van ser segon i tercer, respectivament. La cursa, que va constar de 25 voltes a un circuit de 400 metres, va reunir un grapat de bons atletes, que no van decebre en absolut. S´ha de destacar el bon paper d´un altre atleta del Carrefour Lleida, Mustafà Toukit, que es va classificar en una meritòria cinquena posició. Article extret de ´Diari Segre´.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.