La contraanàlisi de l´atleta italià Andrea Longo resulta positiu

0
348

El positiu per nandrolona en la passada reunió d´atletisme del 9 de juny, l´atleta italià de 800 metres Andrea Longo, ha estat ratificat en la contraanàlisi, ha anunciat la federació italiana d´atletisme. La prova ha confirmat la presència de restes de norandrosterona, derivat de la nandrolona, pertanyent a la família dels esteroides anabolitzants, en les mostres de l´atleta, segons la mateixa font. Membre dels serveis de Policia de Pàdua, Longo, de 26 anys, ha renunciat en l´últim moment a participar en el Mundial d´Edmonton (Canadà) a causa d´una lesió al peu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.