S\’han tornat a obrir les inscripcions de la Sant Silvestre del Masnou

0
550

Degut a la gran acollida que ha tingut aquesta 28º edició d\’aquesta cursa, els organitzadors d\’aquesta Sant Silvestre han decidit tornar a obrir les inscripcions via web. Els que encara no us heu inscrit per participar a la Sant Silvestre més antiga de Catalunya i córrer a la vora del mar, afanyeu-vos a formalitzar la vostra inscripció!!. Les inscripcions es tancaran a primera hora de demà divendres. Tots els corredors rebran com a obsequi una samarreta tècnica commemorativa de la cursa, així com podran gaudir de diferents serveis que han previst els organitzadors: zona de guarda-roba, aparcament gratuït a la zona de sortida, parc lúdic infantil, sessió dirigida d\’estiraments, i un gran sorteig de productes i material esportiu aportat per diverses empreses col·laboradores. Hi trobeu una excusa millor per venir a participar i acomiadar l\’any? Us hi esperem!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.