S\’han tornat a obrir les inscripcions de la Sant Silvestre del Masnou

0
411

Degut a la gran acollida que ha tingut aquesta 28º edició d\’aquesta cursa, els organitzadors d\’aquesta Sant Silvestre han decidit tornar a obrir les inscripcions via web. Els que encara no us heu inscrit per participar a la Sant Silvestre més antiga de Catalunya i córrer a la vora del mar, afanyeu-vos a formalitzar la vostra inscripció!!. Les inscripcions es tancaran a primera hora de demà divendres. Tots els corredors rebran com a obsequi una samarreta tècnica commemorativa de la cursa, així com podran gaudir de diferents serveis que han previst els organitzadors: zona de guarda-roba, aparcament gratuït a la zona de sortida, parc lúdic infantil, sessió dirigida d\’estiraments, i un gran sorteig de productes i material esportiu aportat per diverses empreses col·laboradores. Hi trobeu una excusa millor per venir a participar i acomiadar l\’any? Us hi esperem!!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.