García Bragado aconsegueix la medalla de plata en els cinquanta km marxa

0
450

L´atleta resident a Lleida Jesús Angel García Bragado ha aconseguit la segona medalla per Espanya als Mundials d´atletisme que s´estan disputant a la localitat canadenca d´Edmonton, després d´alçar-se amb la plata en la prova dels cinaquanta quilòmetres marxa, per darrere només del polonès Robert Korzeniowski, amb un temps de 3 hores 42 minuts i 8 segons. García Bragado s´ha mantingut en tot moment en les posicions davanteres d´una prova que sempre ha donat alegries a l´atletisme espanyol, encara que el campió del Món a Stuttgart´93 no va poder fer res davant el polonès, que va marxar en solitari a partir del quilòmetre 35. Aquesta suposa la novena medalla espanyola en una prova de marxa, de les vint-i-una aconseguides al llarg de la disputa de tots els mundials, i és la segona a Edmonton, després del bronze aconseguit per Niurka Montalvo en longitud. García Bragado, que als últims jocs olímpics, a Sydney, tan sols va poder acabar en dotzena posició, ja va ser subcampió del Món a Atenes´97, on precisament Korzeniowski va aconseguir altra vegada pujar dalt de tot del podi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.