COMPTE ENRERE PER A LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA.

0
632

Falta un mes per a la celebració de la IXena edició de la Mitja Marató de Terrassa, la quarta de la seva categoria en el rànking català, i cursa puntuable per la 2ª CHALLENGE de mitges maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, que el dia 20 de Gener, a partir de les 10 hores, omplirà els carrers de la ciutat de Terrassa de corredors, colors, animació i festa. Aquesta IXena edició de la Mitja Marató de Terrassa espera comptar amb la participació d’uns 2500 corredors, conjuntament amb la cursa de 5 km que es disputarà en paral·lel. També acollirà el Campionat estatal de mitja marató per a empleats de caixes d’estalvis d’Espanya, que es celebra cada any en una diferent població, i enguany es l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa l’encarregada de la seva organització. Els corredors d’ACRECA (Federación Nacional de Asociaciones Culturales y Recreativas de Empleados de Cajas de Ahorros) portaran amb un dorsal de color diferent i una bicicleta rotulada identificarà el primer classificat, ja que a més tindran un llistat de classificacions específic i es lliurarà un trofeu als tres primers classificats de la general en el mateix acte d’entrega del dia de la cursa. | Ja s’ha obert el plaç per a les inscripcions, que es poden fer per internet o presencialment en les poblacions de Terrassa (Club Natació Terrassa, Intersport Aroca, Av. Barcelona 37, Esports Kañera, Sometent Castellà 118 i California Sports, Lepant 209), Sabadell (Intersport Molins, Rbla. 111 i California Sports, Av. Rafael de Casanova 26), Sant Cugat (Running Vallès, Can Matas 2), Barcelona (Deportes Domingo Catalan, Ctra. Bordeta 7, Bikila Sports, Passeig Pujades 7, Runnersworld, Passeig Garcia i Faria 25 i Ginés Sports, Vèlia 50), Granollers (L’Aire Sports, Catalunya 12) i Cornellà (J’Arribu, Marcelino Menéndez Pelayo 20). El preu de Mitja Marató és de 14 € i per a participar en la cursa de 5 Kms de 8 €. Aquest plaç es tancarà el dia 14 de Gener a les 19,-h en els punts d’inscripció i el dimecres 16 a les 19,-h per internet, o be quan s’arribi als 2500 inscrits en el conjunt de les dues proves. No s’acceptaran inscripcions el dia de la cursa. L’entitat organitzadora, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, ha presentat un pla estratègic, sota el nom de lamitjaactivaterrassa, que recull diversos àmbits d’actuació i iniciatives, pel període 2007-2010, entenent que ha finalitzat un cicle i que en comença un de nou amb l’objectiu clar d’apostar per la qualitat versus la quantitat de la cursa. En aquesta línia ha gestionat amb l’Hotel Don Cándido de la ciutat de Terrassa, facilitats i tracte preferencial d’hostalatge, molt avantatjós, pels corredors que participin en aquesta prova atlètica. La IXena Mitja Marató de Terrassa, està patrocinada per CAIXA TERRASSA, INMOBILIARIA BASE, CIRSA, DIADORA, TOYOTA GRUP VALLÈS (Orient Cars, S.A. i Autopujadas Vallès), SPORT, DIARI DE TERRASSA, GRUP MUTUA TERRASSA, INTERSPORT AROCA, GRUP VARO, CIGOR, TRAMEGA, S.A. i RITTAL. Hi col·laboren amb la seva esponsorització COCA-COLA, REIG MARTÍ, CLUB DEPORTIU TERRASSA HOCKEY, RACC, RADIO TERRASSA CADENA SER, CANAL TERRASSA, TV3, LA BOLSERA, IMAN, CLUB NATACIÓ TERRASSA, CREU ROJA i NOUCINC.2 TERRASSA. I compta amb el suport de l\’AJUNTAMENT DE TERRASSA, DIPUTACIÓ DE BARCELONA (xarxa de municipis), FEDERACIÓ CATALANA D\’ATLETISME i REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE ATLETISMO.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.