La Federació Internacional d´Atletisme fixa una sortida falsa per cursa

0
331

El Congrés de la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) ha aprovat, per 81 vots contra 74, una mesura per la qual només es podrà realitzar una sortida falsa per cada cursa amb una distància inferior als 400 metres. La mesura no entrarà en vigor fins al gener del 2003, quan comencin els Mundials d´Atletisme de París. L´IAAF ha aprovat també donar un avís als atletes que no estiguin localitzables tres dies després de ser requerits per un control de dopatge fora de competició, i si l´absència dels altletes es prolonga poden arribar a ser sancionats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.