CAMPIONAT D´ESPANYA DE FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

0
303

“El proper dissabte 28 de juliol es celebrarà el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques de 1ª categoria al Complex Esportiu “El Carranque” de Màlaga, Després de la mala classificació de l’última edició a Sòria, la selecció catalana té com a objectiu recuperar l’hegemonia que a gaudit durant tota l’existència del Torneig de Federacions. En categoria masculina, Catalunya ha guanyat en 20 de les 25 edicions disputades, i fins l’any passat, portava 10 victòries consecutives. En categoria femenina, la selecció de Castilla-León és qui té l’hegemonia en els últims temps, havent guanyat les quatre últimes edicions, encara que en la història de la competició, la Selecció Catalana ha vençut en 17 edicions de les 25 disputades. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.