CAMPIONAT D´EUROPA JÚNIOR

0
474

Dues medalles de bronze han aconseguit els atletes catalans als Campionats d´Europa Júnior celebrats a Grosseto (Itàlia), Beatriu Pascual, de la Joventut Atlètica de Sabadell, ha quedat en tercera posició a la prova dels 10 km marxa amb un temps de 46,49,20. Berta Castells, atleta tarragonina de l´Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE, també ha pujat al podi en tercera posició en llançament de martell amb un millor registre de 61,04 m. L´actuació dels altres atletes catalans ha estat la següent: Roger Noguera (Integra 2), Perxa: 9è a la final amb 5,10 m Jairo Vega (Integra 2) 200 m ll.: 21 96 a eliminatòries Lemen Fatty (Integra 2), Alçada: 2,09 m a la qualificació Naiara Soler (València TiM), 100 m tanques: 13 92 (v) a eliminatòries Mònica Ballesteros (Integra 2), Perxa: 3,65 m a eliminatòries

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.