Trobada en homenatge a l´atleta Roberto Cabrejas a la seu de la Secretaria General de l´Esport

0
575

Aquest dijous, a les 13:00 hores, el Museu i Centre d´estudis de l´Esport Melcior Colet, seu de la Secretaria General de l´Esport, serà escenari d´un homenatge a l´atleta Roberto Cabrejas que va morir fa 15 dies. L´acte comptarà amb l´assistència del secretari general de l´Esport, Joan Anton Camuñas, i del director general de l´Esport del País Basc, Xabier Leibar. També hi seran presents, la directora del Consell Català de l´Esport, Glòria Pallé, el director del CAR de Catalunya, Francesc de Puig, el director del l´INEFC, Joan Carles Burriel i el president de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs. Roberto Cabrejas, que tenia 48 anys, va néixer a Burgos però va créixer al País Basc. Del 1977 al 1984, Cabrejas va ser campió d´Espanya de decatló i cinc vegades de salt d´alçada, especialitat en la qual va assolir tres rècords estatals amb marques de 2.23, 2.25 i 2.26 metres. Des de feia anys, residia a Barcelona i era entrenador de salt de longitud i triple salt al Centre d´Alt Rendiment Esportiu de Catalunya (CAR). Va entrenar atletes com Carles Sala, Toni Corgos, Aurora Lario, Dayana Echenique i el paralímpic Rubèn Alvarez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.