Trobada en homenatge a l´atleta Roberto Cabrejas a la seu de la Secretaria General de l´Esport

0
363

Aquest dijous, a les 13:00 hores, el Museu i Centre d´estudis de l´Esport Melcior Colet, seu de la Secretaria General de l´Esport, serà escenari d´un homenatge a l´atleta Roberto Cabrejas que va morir fa 15 dies. L´acte comptarà amb l´assistència del secretari general de l´Esport, Joan Anton Camuñas, i del director general de l´Esport del País Basc, Xabier Leibar. També hi seran presents, la directora del Consell Català de l´Esport, Glòria Pallé, el director del CAR de Catalunya, Francesc de Puig, el director del l´INEFC, Joan Carles Burriel i el president de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs. Roberto Cabrejas, que tenia 48 anys, va néixer a Burgos però va créixer al País Basc. Del 1977 al 1984, Cabrejas va ser campió d´Espanya de decatló i cinc vegades de salt d´alçada, especialitat en la qual va assolir tres rècords estatals amb marques de 2.23, 2.25 i 2.26 metres. Des de feia anys, residia a Barcelona i era entrenador de salt de longitud i triple salt al Centre d´Alt Rendiment Esportiu de Catalunya (CAR). Va entrenar atletes com Carles Sala, Toni Corgos, Aurora Lario, Dayana Echenique i el paralímpic Rubèn Alvarez.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.