” CATALUNYA S’IMPOSA EN ELS JOCS DELS PIRINEUS”

0
483

” La selecció de Catalunya ha guanyat la setena edició dels Jocs dels Pirineus celebrats dissabte 14 de juliol a l’Estadi Josep Maria Pallàs de Vic, l’equip català ha vençut tant en la categoria masculina com en la femenina, i per tant també en la classificació conjunta. En homes, s’ha viscut un interessant encontre on s’ha mantingut l’emoció fins a l’últim moment del relleu llarg. Finalment, la selecció catalana ha guanyat per un estret marge de dos punts a les seleccions d’Aquitània i d’Euskadi que han empatat a punts. En dones, la victòria ha estat més clara per l’equip català, quedant Euskadi segon i Aquitània tercer. El Trofeu Josep Maria Vilà a la millor marca de la competició ha estat per Moussa Sissoko d’Aquitània que ha marcat 14”19 en 110 m tanques. Marca que encara té més valor si es té en compte que s’ha fet amb un vent en contra de 3’9 m/s. El premi a la millor marca femenina se l’ha endut la Vanessa Espinosa que ha fet 14’09”8 en 3000 metres marxa. S’ha viscut una bona tarda d’atletisme a la capital osonenca encara que el fort vent ha perjudicat sensiblement els atletes a l’hora d’obtenir bons registres. Altres marques destacades: Anton Mª Godall (C) 65.56 m en martell Eduardo Pérez (C) 16,03 m en triple salt (v/f +5.1) Ivàn Tirado (C) 51.57 m en disc Alejandro García (Euskadi) 71,33 m en javelina Naroa Aguirre (Euskadi) 4,00 m en perxa Ainhoa Cabré (C) 54,58 en martell Sònia Godall (C) 46,49 m en disc Puntació Homes Dones 1. Catalunya 76 Punts 1. Catalunya 81 Punts 2. Aquitània 74 2. Euskadi 72 3. Euskadi 74 3. Aquitània 62 4. Andorra 34 4. Andorra 32 5. Langedoc – Rouss. 34 5. Langedoc – Rouss. 32 “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.