Xavier Areny es queda fora de la final en els Europeus sub-23

0
1061

L´atleta lleidatà Xavier Areny no va poder classificar-se per a la final dels 1.500 dels Campionats d´Europa sub-23, que es van iniciar ahir a Amsterdam. Contràriament, els seus companys Sergio Gallardo i Francisco Alves sí que van classificar-se.Article extret de ´Diari Segre´. Mercedes Chilla va aconseguir, amb el segon lloc en la prova de llançament de javelina, la primera medalla per a la selecció espanyola. L´atleta gaditana va aconseguir la plata amb un millor llançament en la final de 57,78 metres, només superada per la guanyadora del concurs, l´hongaresa Nikolett Szabo. L´asturiana Magnolia Iglesias no va poder passar de l´onzè lloc en llançament de pes. En 10.000, Rubén Díaz va ser setè.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.