“CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT DE 10.000 METRES”

0
378

“El proper diumenge 15 de juliol es celebrarà el Campionat d’Espanya Absolut en les categories masculina i femenina a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Mataró, Aquesta competició és selectiva per a elaborar la selecció espanyola que participarà al Campionat del Món d’Edmonton. Els millors atletes catalans i estatals de la distància es trobaran a les pistes de Mataró per a l’obtenció del títol de Campió d’Espanya i la selecció pel mundial. Atletes més destacats: José Ríos, Chema Martínez, Carlos Adán, Fabían Roncero Teresa Recio, Luisa Larraga, María Abel, Alessandra Aguilar, “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.