Campeny i Gené aspiren a la final en l´Europeu sub-23 d´atletisme

0
393

Els atletes gironins Josep Maria Gené (GEiEG) i Moisès Campeny (Airtel) participaran aquest cap de setmana al Campionat d´Europa sub-23 d´Amsterdam amb l´objectiu de passar la criva inicial i aconseguir un lloc per a la final de les seves respectives especialitats, llargada i martell. Campeny, actual plusmarquista estatal amb 73.65 metres, espera que «després de 15 competicions seguides llançant per sobre dels 70 metres em pugui acostar al meu rècord, tot i que arrossego una lesió al muscle des de fa dos mesos que em molesta a l´hora de llençar». L´atleta de Riudellots va assegurar que no pensa en el podi «ja que entre els incrits hi ha un parell d´atletes amb marques sobre les 80 metres i alguns més passaran de 70. El meu primer objectiu ha de ser entrar a la final, que espero assolir sense problemes si em moc al voltant de les meves últimes marques i després fer un petit salt de qualitat respecte a les últimes competicions». Gené, que ara fa una setmana va aconseguir un nou rècord gironí de llargada a l´estatal promesa del Prat de Llobregat amb 7.71, també estarà pendent del seu estat físic, ja que a l´últim salt del campionat d´Espanya celebrat al Prat de Llobregat es va lesionar. Mullera, al Mundial juvenil D´altra banda, el lloretenc Àngel Mullera ja es troba a la localitat húngara de Debrecen per disputar aquest cap de setmana els 2.000 metres obstacles al Mundial juvenil d´atlisme. L´entrenador de Mullera, Isidro Jiménez, va explicar ahir que «el seu objectiu és ascedir a la final i acabar la competició com a primer espanyol, per obtenir la plaça per a l´Europeu que es farà a Múrcia».

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.