Campeny i Gené aspiren a la final en l´Europeu sub-23 d´atletisme

0
566

Els atletes gironins Josep Maria Gené (GEiEG) i Moisès Campeny (Airtel) participaran aquest cap de setmana al Campionat d´Europa sub-23 d´Amsterdam amb l´objectiu de passar la criva inicial i aconseguir un lloc per a la final de les seves respectives especialitats, llargada i martell. Campeny, actual plusmarquista estatal amb 73.65 metres, espera que «després de 15 competicions seguides llançant per sobre dels 70 metres em pugui acostar al meu rècord, tot i que arrossego una lesió al muscle des de fa dos mesos que em molesta a l´hora de llençar». L´atleta de Riudellots va assegurar que no pensa en el podi «ja que entre els incrits hi ha un parell d´atletes amb marques sobre les 80 metres i alguns més passaran de 70. El meu primer objectiu ha de ser entrar a la final, que espero assolir sense problemes si em moc al voltant de les meves últimes marques i després fer un petit salt de qualitat respecte a les últimes competicions». Gené, que ara fa una setmana va aconseguir un nou rècord gironí de llargada a l´estatal promesa del Prat de Llobregat amb 7.71, també estarà pendent del seu estat físic, ja que a l´últim salt del campionat d´Espanya celebrat al Prat de Llobregat es va lesionar. Mullera, al Mundial juvenil D´altra banda, el lloretenc Àngel Mullera ja es troba a la localitat húngara de Debrecen per disputar aquest cap de setmana els 2.000 metres obstacles al Mundial juvenil d´atlisme. L´entrenador de Mullera, Isidro Jiménez, va explicar ahir que «el seu objectiu és ascedir a la final i acabar la competició com a primer espanyol, per obtenir la plaça per a l´Europeu que es farà a Múrcia».

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.