Quico Soler (homes) i Emma Roca (femines) vencedors de X-Marathon

0
605

La catalana Emma Roca, que va coronar el tuc de Molieres (la part més complicada de la prova) en tercera posició, al darrere de Teresa Forn i la mateixa Anna Serra, va saber aprofitar la seua habilitat en la baixada per imposar-se a la meta amb un registre de 5 hores 27 minuts i 38 segons, inferior en gairebé cinc minuts al de Teresa Forn i en set al de la lleidatana Anna Serra. En la categoria masculina, el triomf va ser per a Quico Soler, que va tornar a assaborir la victòria desprès de gairabé mig any allunyat de les competicions importants del calendari. El corredor barceloní va obtindre un temps final de 4.10.33 i es va imposar amb claredat al francès Frederic Frezou 4.19.37 i al també català Ferran Sarri 4.24.09. El millor lleidatà va ser Pere López, que es va classificar en la 25 posició. La resta de representants, com Miquel Farràs, Francesc Font i Manel Sánchez van entrar darrere de la centena posició. D´altra banda, l´atleta d´Oviedo Jorge Egocheaga va guanyar l´X-Man, la suma de la prova de 21 kms i l´X-Marathon, amb un total de 63 quilòmetres i 3600 metres de desnivell acumulat en dos dies. Article extret de ´Diari Segre´

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.