Quico Soler (homes) i Emma Roca (femines) vencedors de X-Marathon

0
388

La catalana Emma Roca, que va coronar el tuc de Molieres (la part més complicada de la prova) en tercera posició, al darrere de Teresa Forn i la mateixa Anna Serra, va saber aprofitar la seua habilitat en la baixada per imposar-se a la meta amb un registre de 5 hores 27 minuts i 38 segons, inferior en gairebé cinc minuts al de Teresa Forn i en set al de la lleidatana Anna Serra. En la categoria masculina, el triomf va ser per a Quico Soler, que va tornar a assaborir la victòria desprès de gairabé mig any allunyat de les competicions importants del calendari. El corredor barceloní va obtindre un temps final de 4.10.33 i es va imposar amb claredat al francès Frederic Frezou 4.19.37 i al també català Ferran Sarri 4.24.09. El millor lleidatà va ser Pere López, que es va classificar en la 25 posició. La resta de representants, com Miquel Farràs, Francesc Font i Manel Sánchez van entrar darrere de la centena posició. D´altra banda, l´atleta d´Oviedo Jorge Egocheaga va guanyar l´X-Man, la suma de la prova de 21 kms i l´X-Marathon, amb un total de 63 quilòmetres i 3600 metres de desnivell acumulat en dos dies. Article extret de ´Diari Segre´

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.