Lleida aconsegueix cinc medalles en el Català absolut de Girona

0
883

“Els representants lleidatans van obtindre cinc medalles en els Campionats de Catalunya absoluts d´atletisme en pista a l´aire lliure disputats el cap de setmana a Girona. Jordi Ledesma (CA-UdL), es va proclamar campió de Catalunya en 3.000 metres obstacle, va fer marca personal amb 8.46.16 i es va quedar a només un segon d´obtindre la mínima per disputar el Nacional absolut. La medalla de plata va ser per a Flor Fatty (Integra 2) en pes, amb un llançament de 13,70 metres. Els bronzes van ser per a Tere Molí (Integra 2) en triple salt, amb 11,97 metres; Lemen Fatty (Integra 2) en alçada, amb 2,04 metres , i David Rubio (FC Barcelona) en disc, amb 62 metres. Altres lleidatans destacats van ser Francesc Bonet (FC Barcelona), quart en 800 metres; Xavier García (Dominiques-Carrefour), sisè en aquesta mateixa prova, i Laura Rosell (Fila), cinquena en 5.000 metres. Per la seua part Eva Ledesma (CA Lleida-UdL) va ser setena en 1.500 metres i va aconseguir la mínima per al Nacional. Article extret de ´Diari Segre´”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.