Lleida aconsegueix cinc medalles en el Català absolut de Girona

0
1113

“Els representants lleidatans van obtindre cinc medalles en els Campionats de Catalunya absoluts d´atletisme en pista a l´aire lliure disputats el cap de setmana a Girona. Jordi Ledesma (CA-UdL), es va proclamar campió de Catalunya en 3.000 metres obstacle, va fer marca personal amb 8.46.16 i es va quedar a només un segon d´obtindre la mínima per disputar el Nacional absolut. La medalla de plata va ser per a Flor Fatty (Integra 2) en pes, amb un llançament de 13,70 metres. Els bronzes van ser per a Tere Molí (Integra 2) en triple salt, amb 11,97 metres; Lemen Fatty (Integra 2) en alçada, amb 2,04 metres , i David Rubio (FC Barcelona) en disc, amb 62 metres. Altres lleidatans destacats van ser Francesc Bonet (FC Barcelona), quart en 800 metres; Xavier García (Dominiques-Carrefour), sisè en aquesta mateixa prova, i Laura Rosell (Fila), cinquena en 5.000 metres. Per la seua part Eva Ledesma (CA Lleida-UdL) va ser setena en 1.500 metres i va aconseguir la mínima per al Nacional. Article extret de ´Diari Segre´”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.