Benito Ojeda i Marcela Sánchez, del Fila Domingo Catalán, repeteixen victòria a Can Mir.

0
575

Tan Benito Ojeda com Marcela Sánchez van batre el rècord de la prova, Ojeda va deixar-lo en 19m i 16 segons en un recorregut de 6 Km i 100 metres, L´atleta català va tenir en el xilè Daniel Herrera un duríssim competidor al que no va poder deixar endarrera fins els últims metres, Marcela Sánchez va guanyar més còmodament Carme Ballesteros, també del Fila Domingo Catalán. Marcela va baixar en mig minut el rècord que ella tenia tot deixant-lo en 23m i 31 segons. La IV edicioó de la Cursa de Can Mir, a l´urbanització del mateix nom de Rubí va ser un èxit de participació doblant-se el número d´atletes acabats en relació a l´any passat. Especialment destacada va ser la massiva participació en les curses infantils en un jornada atlètica marcada per l familiaritat de la cursa, un ambient excepcional i la qualitat dels atletes que van donar més lluentor a una cursa petita, però amb ganes de fer les coses el millor possible.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.