Els Mallorquins dominen la primera jornada de l´Alpin Running Val d´Aran

0
247

L´atleta mallorquí Cristòfol Castañer, campió balear de mitja marató, es va adjudicar ahir amb claretat la mitja marató de muntanya, disputada dins del festival Alpin Running Meeting de la Val d´Aran, amb un temps d´una hora, 55 minuts i 2 segons. Aquest corredor, natural de Sóller, va encapçalar la cursa des de la sortida a Salardú. Tot i els 21 quilòmetres que li quedaven fins a la meta de Vielha, el mallorquí va imprimir un fort ritme que va deixar despenjats els 260 participants restants. Julio Merino va passar a més de vint minuts de diferència per la metitat de la prova i no va poder defensar la segona posició que ocupava a la baixada a causa del cansament. A més, al final va ser superat per un altre mallorquí, Pep Lluís Colom, que va creuar la meta amb un desavantge de 10 minuts respecte a Castañer, que avui també correrà la X-Marathon, una prova de 42 quilòmetres, amb una sortida i arribada a Vielha. En la categoria femenina, la catalana Paloma Sommer es va adjudicar el triomf, amb un temps de 2h.20:56´, davant de Louise Brown i de l´atleta gironina Judit Ester. Article extret de ´Diari Segre´.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.