Els Mallorquins dominen la primera jornada de l´Alpin Running Val d´Aran

0
453

L´atleta mallorquí Cristòfol Castañer, campió balear de mitja marató, es va adjudicar ahir amb claretat la mitja marató de muntanya, disputada dins del festival Alpin Running Meeting de la Val d´Aran, amb un temps d´una hora, 55 minuts i 2 segons. Aquest corredor, natural de Sóller, va encapçalar la cursa des de la sortida a Salardú. Tot i els 21 quilòmetres que li quedaven fins a la meta de Vielha, el mallorquí va imprimir un fort ritme que va deixar despenjats els 260 participants restants. Julio Merino va passar a més de vint minuts de diferència per la metitat de la prova i no va poder defensar la segona posició que ocupava a la baixada a causa del cansament. A més, al final va ser superat per un altre mallorquí, Pep Lluís Colom, que va creuar la meta amb un desavantge de 10 minuts respecte a Castañer, que avui també correrà la X-Marathon, una prova de 42 quilòmetres, amb una sortida i arribada a Vielha. En la categoria femenina, la catalana Paloma Sommer es va adjudicar el triomf, amb un temps de 2h.20:56´, davant de Louise Brown i de l´atleta gironina Judit Ester. Article extret de ´Diari Segre´.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.