LXXXI CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

0
578

Aquest cap de setmana, 7 i 8 de juliol, el GEiEG, per delegació de la Federació Catalana d’Atletisme, organitza la 81ena edició dels Campionats de Catalunya Absoluts individuals i de relleus a les pistes d’atletisme del Complex Esportiu Palau Sacosta de Girona., Les competicions es realitzaran el dissabte i el diumenge en sessions de tarda i nit a partir de dos quarts de sis de la tarda. És la tercera vegada que la capital gironina organitza uns Campionats de Catalunya. El 1929 es va realitzar la novena edició a les pistes de la Unió Esportiva, i el 1969 per segona vegada a l’Estadi de la Devesa. El Campionat Autonòmic és una competició molt important dintre del calendari atlètic. Més de cinc cents atletes participaran per l’obtenció del títol de Campió de Catalunya 2001. La Federació Catalana d’Atletisme, seguint la línia d’incentivar l’espectacle esportiu, ha declarat aquesta edició com a oberta per atletes de fora de la comunitat catalana. També estan establerts un premis econòmics de 25.000 pessetes pels guanyadors del títol de Campió de Catalunya, de 50.000 pts. per l’obtenció d’un rècord de Catalunya i 100.000 pts. per un rècord d’Espanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.