Ha mort Roberto Cabrejas

0
753

” La passada nit ha mort Roberto Cabrejas Cuadrado, víctima d’un accident de trànsit a la Ronda de Dalt de Barcelona quan tornava del Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró en direcció al seu domicili a Barcelona. Roberto Cabrejas, de 48 anys, casat i pare de dues filles, era actualment entrenador i professor d’educació física d’ensenyament secundari. Entrenador de salts de llargada i triple salt al Centre d´Alt Rendiment de Sant Cugat, actualment era Responsable de Salts del Comitè Tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme, i entrenador col·laborador del nucli de salts de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. Roberto Cabrejas va ser Campió d’Espanya Absolut de salt d’alçada en 9 ocasions (5 a l’aire lliure i 4 en pista coberta), i rècordman d’espanya absolut amb una millor marca de 2,26 metres. Atleta intenacional i Olìmpic als Jocs de Moscú 1980. Com a entrenador destaca el seu treball amb atletes com Carles Sala, Antonio Corgos i Conchi Paredes entre d’altres. El funeral es realitzarà el proper dissabte 7 de juliol a les 10.30 hores al tanatori de Les Corts de Barcelona. La Federació Catalana d’Atletisme vol mostrar el seu condol per aquesta greu pèrdua que ha patit el món de l’atletisme, i mostrar la seva solidaritat i profund sentiment a la família i als seus amics. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.