Xavier Areny obté la marca mínima per a l´Europeu sub-23

0
766

L´atleta lleidatà Xavier Areny va aconseguir ahir en el marc del Meeting Internacional de Mataró la marca mínima per participar als 1.500 metres en el Campionat d´Europa sub-23, que se celebrarà la setmana que ve a Amsterdam. L´atleta del Dominiques-Carrefour va aconseguir un extraordinari registre de 3:43:31, que suposa la seua millor marca personal. El seu millor temps en 1.500 era fins ahir de 3:44:75. En aquesta mateixa cursa, José Bueno Fernández va parar el cronòmetre en 3:47:63, que va suposar així mateix la seua millor maraca personal, i Xavier García va ser segon en 800 amb 1:52:25. D´altra banda, Albert Camarasa va ser plata en els 1.500 obstacles dels Nacionals cadets. Article extret de ´Diari Segre´

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.