Xavier Areny obté la marca mínima per a l´Europeu sub-23

0
1020

L´atleta lleidatà Xavier Areny va aconseguir ahir en el marc del Meeting Internacional de Mataró la marca mínima per participar als 1.500 metres en el Campionat d´Europa sub-23, que se celebrarà la setmana que ve a Amsterdam. L´atleta del Dominiques-Carrefour va aconseguir un extraordinari registre de 3:43:31, que suposa la seua millor marca personal. El seu millor temps en 1.500 era fins ahir de 3:44:75. En aquesta mateixa cursa, José Bueno Fernández va parar el cronòmetre en 3:47:63, que va suposar així mateix la seua millor maraca personal, i Xavier García va ser segon en 800 amb 1:52:25. D´altra banda, Albert Camarasa va ser plata en els 1.500 obstacles dels Nacionals cadets. Article extret de ´Diari Segre´

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.