Set-cents atletes a l´Alpin Running de la Val d´Aran

0
560

La Val d´Aran serà escenari durant aquest cap de setmana, per segon any consecutiu, de l´Alpin Running Meeting, una multitudinària prova d´atletisme de muntanya que congregarà més de set-cents corredors procedents de diferents països. La competició, que arriba a la cinquena edició, la segona a la comarca aranesa, puntuarà aquest any per al Campionat d´Europa i la Copa d´Espanya de curses de muntanya i es dividirà en dos proves, la 21K i la X-Marathon. La primera es disputarà dissabte entre Salardú i Vielha, de 21 quilòmetres de recorregut i un desnivell de 1.068 metres. Per a la seua part, la X-Marathon, la prova estrella del campionat, se celebrarà diumenge entre Vielha i el Tuc de Molières, situat a 3.010 metres d´alçada amb un recorregut de 42 quilòmetres i un desnivell de 2.560 metres. Dels més de set-cents atletes que participaran en la cursa, que organitzen el Conselh Generau d´Aran i l´empresa No Limit, una vintena seran lleidatans. Entre ells, el que més opcions té de pujar al podi és Oscar Balsells, memtre del Centre Excursionista de Lleida, que compta en el seu historial amb importants victòries en curses d´aquestes característiques. L´organització, que preveu activitats paral·leles durant tot el cap de setmana, ha anunciat la instauració de la prova a la Val d´Aran, així com la previsió de crear en la próxima edició una tercera prova, que es denominarà quilòmetre vertical. Artícle extret de ´Diari Segre´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.