MATARO ORGANITZA LA SEVA PRIMERA TRIATLÓ (Classificatoria pel Campionat d´ Espanya)

0
579

El proper dia 22 de Juliol, tindrà lloc en les immediacions del Centre Natació Mataró, la I Triatló Ciutat de Mataro, prova classificatoria pel Campionat d´Espanya de Triatló. Aquesta prova s´engloba en la categoria Sprint, i les distancies a cobrir son: 750m – 20Km -5 km. La natació es una única volta de 750m en forma de triangle, sortint des de la sorra de la platja de Mataró. El circuit de bicicleta es totalment pla, pel passeig marítim, sortint a la NII i donant dos voltes complertes a un circuit de 10km, totalment tallat al tràfic de la rotonda del Experience, fins la rotonda de la Laia. La cursa a peu es per l´escullera del port, amb una única volta de 5km, per arribar finalment a la meta situada davant mateix del Centre Natació Mataró L´organització d´aquesta prova està a càrrec del Centre Natació Mataró y de les Federacions tant Catalana com Espanyola, amb la col·laboració del Patronat d´esports i el Ajuntament de Mataró, incorporant-se com un dels actes esportius de les festes patronals de Mataró (Les Santes) que es celebren durant la mateixa setmana. El número màxim de participants fitxat es de 300, degut a que al tractar-se de una prova Sprint, no es possible admetre a mes corredors, els 25 primers es classificaràn per la prova Elite del Campionat d´Espanya, i fins el 175 per la prova de Grups d´Edat. Per part del públic esperem també el seu suport als triatletes. La nostra intenció es que la prova estigui al mes alt nivell tant organitzatiu com competitiu, es per això que hem contactat amb triatletes del Equip Nacional per confirmar la seva assistència, així com de altres triatletes d´alt nivell. Degut al interès que està suposant l´incorporació del Triatló com esport Olímpic, i els bons resultats dels nostres triatletes a nivell internacional, esperem contar amb la col·laboració dels mitjans de comunicació. Mes informació en: http://personal3.iddeo.es/tricnm http://www.triatlo.org http:// Si estan interessats en publicar alguna informació, preguem es posin en contacte amb: Sergi Gil i Baquero Triatló Centre Natació Mataró sgil.baquero@terra.es Telf: 696 90 30 78

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.