PRESENTACIÓ DELS JOCS DELS PIRINEUS

0
411

” Aquest dijous a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vic s’ha presentat la setena edició dels Jocs dels Pirineus que es celebraran el proper 14 de juliol a l’estadi Josep Mª Pallàs de Vic. L’esdeveniment està organitzat pel Club Atlètic Vic i la Federació Catalana d’Atletisme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic. Els Jocs dels Pirineus són una competició internacional d’atletisme d’alt nivell amb la participació de 8 regions situades al voltant dels Pirineus. Aquestes són Andorra, Aquitània, Aragó, Euskadi, Languedoc-Roussillon, Midi-Pyrénées, Navarra i Catalunya. Aquesta competició esportiva d’alt nivell també servirà per a recordar la figura de Josep Maria Vilà amb el trofeu que porta el seu nom que està dotat d’un premi de 100.000 pessetes a la millor marca masculina i femenina segons la taula internacional. Els Jocs dels Pirineus van començar el 1.995 a Aquitània i com sabem aquesta serà la setena edició. A part de la competició, un dels grans objectius és el d’establir lligams entre les diverses regions pirenaiques pertanyents a tres països diferents. La competició es farà amb la participació d’un atleta per selecció amb classificació per equips masculins, femenins i també classificació conjunta. Està prevista una participació de gran nivell amb 300 atletes a les pistes de Vic, i com a gran al·licient el fet de que és una bona oportunitat per a obtenir mínimes pel Campionat del Món d’Edmonton. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.