PRESENTACIÓ DELS JOCS DELS PIRINEUS

0
564

” Aquest dijous a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vic s’ha presentat la setena edició dels Jocs dels Pirineus que es celebraran el proper 14 de juliol a l’estadi Josep Mª Pallàs de Vic. L’esdeveniment està organitzat pel Club Atlètic Vic i la Federació Catalana d’Atletisme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic. Els Jocs dels Pirineus són una competició internacional d’atletisme d’alt nivell amb la participació de 8 regions situades al voltant dels Pirineus. Aquestes són Andorra, Aquitània, Aragó, Euskadi, Languedoc-Roussillon, Midi-Pyrénées, Navarra i Catalunya. Aquesta competició esportiva d’alt nivell també servirà per a recordar la figura de Josep Maria Vilà amb el trofeu que porta el seu nom que està dotat d’un premi de 100.000 pessetes a la millor marca masculina i femenina segons la taula internacional. Els Jocs dels Pirineus van començar el 1.995 a Aquitània i com sabem aquesta serà la setena edició. A part de la competició, un dels grans objectius és el d’establir lligams entre les diverses regions pirenaiques pertanyents a tres països diferents. La competició es farà amb la participació d’un atleta per selecció amb classificació per equips masculins, femenins i també classificació conjunta. Està prevista una participació de gran nivell amb 300 atletes a les pistes de Vic, i com a gran al·licient el fet de que és una bona oportunitat per a obtenir mínimes pel Campionat del Món d’Edmonton. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.