Flor Fatty, campiona d´Espanya juvenil de pes

0
1346

L´atleta establerta a Lleida i formada al CA Lleida UdL, Flor Fatty, es va proclamar campiona d´Espanya juvenil en llançament de pes amb un millor tir de 13,51. Flor, que aquesta temporada defensa els colors de l´Integra 2 de Barcelona i que l´any passat va ser campiona d´Espanya cadet, va fer gala d´una gran superioritat. Prova d´això és que va avantatjar en gairabé dos metres la segona classificada. La jove atleta, que té una millor marca de 14,07 en indoor i 14,04 a l´aire lliure, tots dos rècords de Catalunya, també va ser quarta en llançament de martell, amb 43,86. Per la seua part, els lleidatans Francesc Torras i Salvador Llas van acabar cinquè i sisè, respectivament, en 100 tanques i pes. Article extret de ´Diari Segre´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.