Flor Fatty, campiona d´Espanya juvenil de pes

0
909

L´atleta establerta a Lleida i formada al CA Lleida UdL, Flor Fatty, es va proclamar campiona d´Espanya juvenil en llançament de pes amb un millor tir de 13,51. Flor, que aquesta temporada defensa els colors de l´Integra 2 de Barcelona i que l´any passat va ser campiona d´Espanya cadet, va fer gala d´una gran superioritat. Prova d´això és que va avantatjar en gairabé dos metres la segona classificada. La jove atleta, que té una millor marca de 14,07 en indoor i 14,04 a l´aire lliure, tots dos rècords de Catalunya, també va ser quarta en llançament de martell, amb 43,86. Per la seua part, els lleidatans Francesc Torras i Salvador Llas van acabar cinquè i sisè, respectivament, en 100 tanques i pes. Article extret de ´Diari Segre´.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.