Xavier Areny guanya i contribueix a un històric triomf de la selecció sub-23

0
1155

L´atleta lleidatà Xavier Areny va contribuir ahir a una històrica victòria de la selecció espanyola sub-23 sobre la de Gran Bretanya per 85 punts a 83, en una trobada internacional celebrada aquesta cap de setmana. Mai abans Espanya havia derrotat els anglesos en aquest tipus d´enfrontaments. Areny va vèncer en la prova de 1.500 que va disputar al costat d´un altre atleta espanyol i dos anglesos. D´aquesta manera,confirma el gran moment de forma personal i del fons i mig fons nacional, ja que el combinat espanyol també va guanyar les curses de 800 metres i la d´obstacles. Els amfitrions van vèncer a les proves de velocitat. ´Ha sigut una cursa lenta -va fer un temps de 3´59´-, ja que feia molt vent i ningú ha volgut posar-se al davant. També ha sigut una cursa molt tàctica, en què hem tirat en les dos primeres voltes. Després s´han col·locat ells al davant i han tirat molt fort, però he pogut superar-los a la recta, on he fet un gran canvi de ritme´, va dir. El lleidatà assegura després d´aquest triomf que creu que, tot i competir en una categoria superior a la seua -ara té 20 anys-, ha demostrat que està ben preparat per als Campionats d´Espanya de la categoria de la setmana que ve al Prat de Llobregat. ´Pel que fa a les meues possibilitats, si la cursa és tàctica tinc opcions de fer una gran actuació, tot i que som molts els que ens movem sobre els mateixos temps i la rivalitat sera forta.´ Article extre de Diari Segre´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.