Xavi Areny guanya i contribueix a un històric triomf de la selecció sub-23

0
452

L´atleta lleidatà Xavier Areny va contribuir ahir a una històrica victòria de la selecció espanyola sub-23 sobre la de Gran Bretanya per 85 punts a 83, en una trobada internacional celebrada aquesta cap de setmana. Mai abans Espanya havia derrotat els anglesos en aquest tipus d´enfrontaments. Areny va vèncer en la prova de 1.500 que va disputar al costat d´un altre atleta espanyol i dos anglesos. D´aquesta manera,confirma el gran moment de forma personal i del fons i mig fons nacional, ja que el combinat espanyol també va guanyar les curses de 800 metres i la d´obstacles. Els amfitrions van vèncer a les proves de velocitat. ´Ha sigut una cursa lenta -va fer un temps de 3´59´-, ja que feia molt vent i ningú ha volgut posar-se al davant. També ha sigut una cursa molt tàctica, en què hem tirat en les dos primeres voltes. Després s´han col·locat ells al davant i han tirat molt fort, però he pogut superar-los a la recta, on he fet un gran canvi de ritme´, va dir. El lleidatà assegura després d´aquest triomf que creu que, tot i competir en una categoria superior a la seua -ara té 20 anys-, ha demostrat que està ben preparat per als Campionats d´Espanya de la categoria de la setmana que ve al Prat de Llobregat. ´Pel que fa a les meues possibilitats, si la cursa és tàctica tinc opcions de fer una gran actuació, tot i que som molts els que ens movem sobre els mateixos temps i la rivalitat sera forta.´ Article extre de Diari Segre

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.