Meritòria quarta plaça del CA Lleida UdL a la Lliga Catalana

0
1100

“L´equip masculí absolut de primera categoria del CA Lleida UdL va obtindre ahir una meritòria quarta plaça a la Lliga Catalana. Haver-la aconseguit al costat d´equips tan forts com l´Integra2, el FC Barcelona o l´Agrupació Atlètica Catalunya, que militen a la Divisió d´Honor de l´atletisme nacional, és tot un éxit per al conjunt lleidatà. Les dos primeres places aconseguides per Jackson Quiñones, en 110 metres tanques, amb un temps de 14´ 02, i salt d´alçada, 2 metres i 10 centímetres; la primera posició de Jordi Ledesma en 3.000 metres obstacles, amb un temps de 9´17´, i la segona i tercera places aconseguides per Joan Salí en 200 i 400 metres, van ser determinants per a la classificació final de l´equip. Per la seua part, l´actuació de l´equip femení va ser més discreta, ja que va quedar classificat en la vuitena posició. El resultat més important el obtindre Ángela Castelló, que va ser tercera a la prova de 400 metres, amb un temps de 58´ 68. Article extret de ´Diari Segre´.”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.