Meritòria quarta plaça del CA Lleida UdL a la Lliga Catalana

0
1003

“L´equip masculí absolut de primera categoria del CA Lleida UdL va obtindre ahir una meritòria quarta plaça a la Lliga Catalana. Haver-la aconseguit al costat d´equips tan forts com l´Integra2, el FC Barcelona o l´Agrupació Atlètica Catalunya, que militen a la Divisió d´Honor de l´atletisme nacional, és tot un éxit per al conjunt lleidatà. Les dos primeres places aconseguides per Jackson Quiñones, en 110 metres tanques, amb un temps de 14´ 02, i salt d´alçada, 2 metres i 10 centímetres; la primera posició de Jordi Ledesma en 3.000 metres obstacles, amb un temps de 9´17´, i la segona i tercera places aconseguides per Joan Salí en 200 i 400 metres, van ser determinants per a la classificació final de l´equip. Per la seua part, l´actuació de l´equip femení va ser més discreta, ja que va quedar classificat en la vuitena posició. El resultat més important el obtindre Ángela Castelló, que va ser tercera a la prova de 400 metres, amb un temps de 58´ 68. Article extret de ´Diari Segre´.”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.