“NORMATIVA DE BEQUES DE L’ALT RENDIMENT ESPORTIU DE CATALUNYA (ARC) “

0
667

“La Federació Catalana d´Atletisme confecciona la següent circular en la que es presenta la convocatòria de beques en els centres d´entrenament Residència Joaquim Blume de Barcelona, Centre d´Alt Rendiment de Sant Cugat i Residència Màrius Torres de Lleida. La Residència Joaquim Blume, ubicada a la població d´Esplugues de Llobregat al costat de Barcelona, és una residència d´esportistes que es troba dins d’un recinte compartit amb un complex esportiu i un centre d´ensenyament de secundària. La Residència Màrius Torres es troba ubicada en el complex del Camp Escolar de Lleida, al costat de l´Institut Màrius Torres. El CAR de Sant Cugat, ubicat a les afores de la població de Sant Cugat del Vallès, és un centre d´Alt Rendiment Esportiu. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.