“NORMATIVA DE BEQUES DE L’ALT RENDIMENT ESPORTIU DE CATALUNYA (ARC) “

0
594

“La Federació Catalana d´Atletisme confecciona la següent circular en la que es presenta la convocatòria de beques en els centres d´entrenament Residència Joaquim Blume de Barcelona, Centre d´Alt Rendiment de Sant Cugat i Residència Màrius Torres de Lleida. La Residència Joaquim Blume, ubicada a la població d´Esplugues de Llobregat al costat de Barcelona, és una residència d´esportistes que es troba dins d’un recinte compartit amb un complex esportiu i un centre d´ensenyament de secundària. La Residència Màrius Torres es troba ubicada en el complex del Camp Escolar de Lleida, al costat de l´Institut Màrius Torres. El CAR de Sant Cugat, ubicat a les afores de la població de Sant Cugat del Vallès, és un centre d´Alt Rendiment Esportiu. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.