Cursa de Barberà del Vallès

0
537

La 2ª Cursa contra el racisme Ciutat de Barberà, se celebrarà el proper 8 de juliol a les 9:15 hores (cursa infantil de 1´5 km) i a les 10:00 hores (cursa de 8 km). Hi haurà servei de dutxes, guardaroba i algun obsequi. La sortida serà a la Plaça de la Vila. La inscripció és gratuïta i es pot fer als següents llocs: per e-mail, aportant les teves dades a: sosracisme@troc.es. i per telèfon, al 93 3010597 personalment, al Passatge de la Pau 10 bis entresol 2ª de Barcelona i 40 minuts abans de la prova el mateix dia a la sortida. Recomanem l´ús del transport públic, RENFE, en especial per arribar a Barberà del Vallès. CORRE, ANIMA´T I PARTICIPA CONTRA EL RACISME!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.