CAMPIONAT D´ESPANYA DE CLUBS

0
579

“El proper cap de setmana, 16 i 17 de juny, es celebrarà a diferents seus la última jornada del Campionat d’Espanya de Clubs, hi ha diversos clubs catalans implicats en les diferents divisions estatals. A la Divisió d’Honor es celebra la quarta i última jornada on es decidirà el títol de Club Campió d’Espanya. Després de tres jornades en categoria femenina el FC Barcelona es troba en tercer lloc amb 11 punts, a 1 punt de València Terra i Mar, i Universitat de Salamanca que tenen 12; l’Agrupació Atlètica Catalunya està situada en cinquena posició amb 9 punts. En categoria masculina l’únic representant català és el FC Barcelona que es troba en cinquena posició amb 8 punts, a 4 dels tres primers classificats que en tenen 12. A la Divisió d’Honor B es celebra la jornada final amb la lluita per l’ascens a la Divisió d’Honor. El diumenge 17 a les pistes de Can Dragó en categoria masculina, l’Agrupació Atlètica Catalunya i el club Integra 2 tenen serioses possibilitats d’aconseguir l’ascens. En categoria femenina l’Integra 2 també lluitarà per l’ascens a l’encontre que es celebrarà a Castelló. Per últim, la Primera Divisió celebra la jornada final a Durango on es decideix els clubs que pugen a la Divisió D’Honor B. El CA Manresa i la JA Sabadell en categoria masculina lluitaran per l’ascens en aquest encontre. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.