Els atletes del CAL-UdL destaquen al Meeting Internacional de Gavà.

0
370

L´equatorià del club lleidatà Jackson Quiñones va guanyar la prova de 110 m t amb una gran marca, 13´89, a 4 centèsimes de la marca exigida per anar al Mundial d´Edmonton. Eva Ledesma (CAL-UdL) per la seva part, va ser 4a a la prova de 3000m. obstacles amb 11´24´8. L´atleta lleidatana va ser la primera catalana de la prova. Al ser la primera vegada que aquesta prova es realitza oficialment a Espanya, va establir el primer rècord de Catalunya de la prova. El seu germà, Jordi Ledesma (CAL-UdL), va ser 5è als 3000m. obstacles masculins, amb una marca de 8´57´ i Alex Martín (CAL-UdL) també va ser 5è a la perxa amb 4m. Per últim, Alfons Farran, del CE Juncosa, va ser 2n als 1000m.ll. infantils amb 2´53´8.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.