Els atletes del CAL-UdL destaquen al Meeting Internacional de Gavà.

0
963

L´equatorià del club lleidatà Jackson Quiñones va guanyar la prova de 110 m t amb una gran marca, 13´89, a 4 centèsimes de la marca exigida per anar al Mundial d´Edmonton. Eva Ledesma (CAL-UdL) per la seva part, va ser 4a a la prova de 3000m. obstacles amb 11´24´8. L´atleta lleidatana va ser la primera catalana de la prova. Al ser la primera vegada que aquesta prova es realitza oficialment a Espanya, va establir el primer rècord de Catalunya de la prova. El seu germà, Jordi Ledesma (CAL-UdL), va ser 5è als 3000m. obstacles masculins, amb una marca de 8´57´ i Alex Martín (CAL-UdL) també va ser 5è a la perxa amb 4m. Per últim, Alfons Farran, del CE Juncosa, va ser 2n als 1000m.ll. infantils amb 2´53´8.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.