El Català d´atletisme un èxit per Lleida.

0
941

El pasat cap de setmana es celebrà a El Prat de Llobregat e Igualada els Campionats de Catalunya d´atletisme Infantil i Cadet a on Lleida aconseguí 10 medalles. A la Categoria infantil, Ana Armentero (Gili Gaia), i Jordi González (Dominiques) van aconseguir 3 medalles, tanamateix Natzaret Morell del CAL-UdL va obtenir dues medalles de bronze en 80m.ll. (10´4) i 80m.t. (12´8). En cadets Albert Camarasa (Dominiques), Jordi Fornós (Sícoris) i Francesc López (Sícoris) aconseguiran 4, Alfons Farran, del CE Juncosa també va fer medalla de bronze als 3000m.ll. amb 9´59´ Artícle extret de ´La Mañana´i la col·laboració de Quim Erta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.