CAMPIONAT D´ESPANYA DE PROVES COMBINADES

0
455

” El proper cap de setmana, 9 i 10 de juny, es celebrarà el Campionat d?Espanya Absolut de Proves Combinades a Baza, Granada, en categoria masculina són dos els atletes catalans inscrits en la competició del Decatló, Xavier Brunet, del club Íntegra 2 i Marc Magrans de CEE Gironí, Es dóna la circumstancia que tots dos atletes comparteixen el rècord de Catalunya de Decatló. A l?heptatló femení les atletes catalanes que hi participaran són Inma Clopés, del CEE Gironí, actual Campiona d?Espanya i Rècordwoman estatal d?aquesta disciplina; Mònica Vicente, del FC Barcelona, i Vanessa Sugrañés del CEE Gironí. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.