CAMPIONAT D´ESPANYA DE PROVES COMBINADES

0
489

” El proper cap de setmana, 9 i 10 de juny, es celebrarà el Campionat d?Espanya Absolut de Proves Combinades a Baza, Granada, en categoria masculina són dos els atletes catalans inscrits en la competició del Decatló, Xavier Brunet, del club Íntegra 2 i Marc Magrans de CEE Gironí, Es dóna la circumstancia que tots dos atletes comparteixen el rècord de Catalunya de Decatló. A l?heptatló femení les atletes catalanes que hi participaran són Inma Clopés, del CEE Gironí, actual Campiona d?Espanya i Rècordwoman estatal d?aquesta disciplina; Mònica Vicente, del FC Barcelona, i Vanessa Sugrañés del CEE Gironí. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.