El Dominiques es queda a un pas de l´ascens a 1ª Divisió

0
995

“Castellar del Vallés. El Dominiques-Carrefour va estar a les portes de l´ascens a la Primera divisió de Honor, al classificar-se en la tercera posició de la Lliga Catalana de clubes disputada el pasat diumenge a Castellar del Vallès. Van destacar els resultats de Xavier Areny, guanyador de 800 i 1500 mll., Xavier García, guanyador de les proves de 400 i 3r en 200 mll.; Guillem Farran, guanyador de 3000 obstàcles; José Bueno, segon en 1500; Gerard Pueyo, segon en pèrtiga; Joan Canales, segon en pes; Xavier Grau, tercer en 5000 i l´equip de relleus 4×400, que acabà segon. Artícle extret de ´Diari Segre´.”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.