El Dominiques es queda a un pas de l´ascens a 1ª Divisió

0
804

“Castellar del Vallés. El Dominiques-Carrefour va estar a les portes de l´ascens a la Primera divisió de Honor, al classificar-se en la tercera posició de la Lliga Catalana de clubes disputada el pasat diumenge a Castellar del Vallès. Van destacar els resultats de Xavier Areny, guanyador de 800 i 1500 mll., Xavier García, guanyador de les proves de 400 i 3r en 200 mll.; Guillem Farran, guanyador de 3000 obstàcles; José Bueno, segon en 1500; Gerard Pueyo, segon en pèrtiga; Joan Canales, segon en pes; Xavier Grau, tercer en 5000 i l´equip de relleus 4×400, que acabà segon. Artícle extret de ´Diari Segre´.”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.