Jordi Calduch nou campió d´Espanya de triatló ´Ironman´

0
760

Jordi Calduch (CN Manresa) es va proclamar campió d´Espanya de triatló de llarga distància 2001 a l´Ironman de Canàries disputat aquest dissabte a Lanzarote. La prova es va celebrar a l´illa de Lanzarote sota les distàncies oficials del circuit mundial ´Ironman Series´, amb 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de ciclisme, i 42,185 km de cursa a peu. La competició es va disputar amb molta calor i fort vent, que va incrementar la dificultat del sector ciclista. El suís Christoph Mauch va obtenir la primera posició absoluta de la prova amb un temps final de 9h 1 min 32s. Jordi Calduch, guanyador del Triatló Ciutat de Barcelona a la seva edició de l´any 1998 i del Triatló de Zarautz de l´any 2000, va finalitzar en una meritòria vuitena posició de la general a Lanzarote amb un temps final de 9h 35 min 35s. L´argentí Francisco Pontano (C.N. Reus Ploms), que forma part de la gran saga de nedadors fondistes del seu país d´origen, i que porta 2 anys seguint el calendari català de triatló, es va classificar en novena posició absoluta amb un registre final de 9h 32 min 12s. Per la seva part José Luis Cano (C.N. Mataró), que ja te al seu palmarès 2 campionats d´Espanya de distància Ironman, va finalitzar en aquesta ocasió en el lloc 19è aconseguint la tercera posició del campionat d´Espanya amb un temps final de 10h 8 min 10s.. A destacar la participació de Pascual Lorente (C.N. Reus Ploms) i de Júlio César Cervantes (C.N. Mataró), amb unes marques de 10h 18 min 38s i de 10h 33 min 31s, respectivament. La categoria femenina va tenir com guanyadora absoluta l´alemanya Laura Bieger que va finalitzar la prova amb un temps de 10h 41 min 29s. Per la seva part Elisabet Felipe (Lanzarote) va obtenir el campionat d´Espanya amb un registre final de 13h 10 min 59s.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.