Adrià Garcia i Silvia Llamas guanyen la Cursa de Collserola

0
423

L´atleta local i acreditat corredor de pista, Adrià Garcia va gunayar la cursa de Collserola i va tornar a casa amb la bicicleta de premi que li va donar la organització per la seva victoria, doncs viu molt aprop de l´arribada. La corredora de Rubí, Silvia Llamas, es va imposar entre les noies. Una matinal molt calurosa que va acabar a la piscina i amb una butifarrada molt alegre. Aqursta alegria no treu la serietat de la cursa i ja teniu els resultats complets a Internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.