TAULA RODONA D´ATLETES DE FONS

0
513

Aquest divendres, 25 de maig, a les 7 de la tarda, realitzarem al Centre Cívic Can Basté una Taula Rodona sobre l´atletisme de fons. En la taula rodona coincidim bàsicament atletes de fons de molt variada condició: * de l´atleta d´elit que normalment se li exigeix que rendeixi en la competició a canvi d´un emolument econòmic i que aquí te la oportunitat de parlar i ser escoltat fins a aquell altre atleta que el seu objectiu és el manteniment o el plaer del corre per corre * del jove caracteritzat sempre per la seva ambició i les seves ganes de coneixeu tot fins a l´atleta experimentat que sens dubte té moltes anècdotes que contar * del atleta que el seu centre de treball (entrenament i competició) és realitza a la pista d´atletisme fins aquells que ho fan per les muntanyes i els carrers i tant sols competeixen a les curses populars * dels tímids que només és atreveixen a escoltar fins als extravertits els quals són tot una animació dins la taula rodona * dels més tècnics i calculadors (mil·ligrams de tal substància, dècimes de segon, microcicles dins la temporada) fins als improvisadors o els despreocupats * i un llarg etcètera, característica inevitable del món del fons Sabem que molts de vosaltres os faria gràcia de ser però que per raons diverses no hi sereu. Hem pensat que seria interessant, en un moment concret de la taula rodona, llegir en veu alta totes les preguntes que formuléssiu a la llista d´aquí al divendres, per ser contestades per els presents i posteriorment fer un petit resum i ho emetrem altre cop a la llista. Les preguntes les podeu formular en format de correu electrònic adreçat a la llista especificant que és per la taula rodona o de forma privada a jordi_march@navegalia.com . Les preguntes haurien de ser curtes, concretes i relacionades amb el atletisme de fons. Animeu-vos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.